Soundos speelt op 25, 26 en 27 juli in Capitole Gent.

LiveComedy lanceert nieuw comedyfestival deze zomer

15.04.2024

'LiveComedy.be presenteert Punchline, powered by Humo' is een gloednieuw comedyfestival in Gent. Het festival brengt zowel nationale als internationale topcomedians samen voor een aantal onvergetelijke avonden.

Van iconische stand-up optredens tot live-podcasts, exclusieve eenmalige voorstellingen, muzikale comedy en zelfs een vleugje burlesque. ‘Punchline’ heeft voor ieder wat wils en vindt plaats tijdens de Gentse Feesten in Vooruit en Capitole Gent.

In Capitole Gent kan je naar 'Zoe Bizoe & Friends: Vive la Belgique’ (21 juli), William Boeva (24 juli) en Soundos (25, 26 en 27 juli).

Zoe Bizoe & Friends: 'Vive la Belgique'

Noem het gerust een traditie, want al voor het derde jaar op rij verzamelt het beste wat burlesque te bieden heeft in Capitole Gent. Op 21 juli staat niemand minder dan Zoe Bizoe klaar om de show te stelen, en ze komt niet alleen. Met haar gloednieuwe 'Zoe Bizoe & Friends: Vive la Belgique'-voorstelling belooft het een avondje burlesque van topklasse te worden.

William Boeva: '13'

William Boeva betreedt op 24 juli het podium met zijn gerenommeerde '13'. In zijn vierde zaalshow probeert hij op pijnlijk hilarische wijze de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. De voorstelling ontving meerdere 5 sterren recensies (De Standaard, De Morgen, Humo, Gazet van Antwerpen) en werd omschreven als “de beste Vlaamse comedyvoorstelling die we in lange tijd gezien hebben”.

Soundos: 'Comeback Kid'

De laatste comedian op de lijst is niemand minder dan Soundos! Na haar deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld' heeft ze de harten veroverd van heel Vlaanderen en dat resulteerde in een razendsnel uitverkochte tournee. Speciaal voor Punchline brengt ze op 25, 26 en 27 juli haar bekroonde voorstelling 'Comeback Kid'; de drie laatste avonden, voor de tour voorgoed stopt.

Maak je klaar om je lachspieren te laten werken!

(c) Foto Tanja De Prins

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief