Suzan & Freek

Maak je klaar voor een geweldig avondje uit met je twee favoriete Nederlanders Suzan & Freek. Na een uitverkocht Sportpaleis keren ze terug naar de intieme zalen.

Na de uitverkochte show in Sportpaleis dit najaar wil het Nederlandse duo Suzan & Freek hun nieuwe plaat ‘Iemand Van Vroeger’ ook op intiemere manier voorstellen.

Suzan & Freek zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. De successingles zijn ook bijna niet meer bij te houden: ‘Blauwe Dag’, ‘Weg Van Jou’, ‘Goud’, ‘Als het Avond Is’, ‘Kwijt’, ‘Slapeloosheid’ en de nieuwe song ‘Vas-y (Ga Maar)’. Allemaal topnummers die hun trouwe Belgische publiek woord voor woord meezingen bij elk concert. De charme van het Nederlandse koppel is moeilijk te ontkennen, want hun verhaal leest als een romantisch verhaal: ze leerden elkaar kennen in de muziekles op de middelbare school, zijn sindsdien onafscheidelijk en schrijven samen naarstig hit na hit. De gloednieuwe plaat ‘Iemand Van Vroeger’ duikt verder in de catchy popsongs en die herkenbare breekbaarheid waar het duo zo graag mee speelt.

Dichtbij, persoonlijk en één en al muziek: een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en je met een gigantische smile weer naar buiten stapt. Dit wil je niet missen!

De show in Waregem Expo is een show met enkel staanplaatsen.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief