BG + Symphonia

Met BG+ Symphonia presenteert muzikant en kunstenaar Boris Grebenshchikov zowel oude als gloednieuwe nummers van Aquarium, naast instrumentale stukken die speciaal voor dit project zijn gemaakt.

Eind 2023 zal Boris Grebenshchikov een reeks concerten in Europa geven met een symfonieorkest als onderdeel van de BG+ band.

Boris Grebenshchikov, de beroemde leider van de band Aquarium, is niet alleen een getalenteerd muzikant, dichter en kunstenaar, maar ook een symbool van creatieve vrijheid. Hij bezit het vermogen om grenzen te overschrijden en diverse culturen te versmelten tot een krachtig artistiek gebaar. Voortdurend gedreven door zijn onverzettelijke drang naar experiment, faalt hij nooit om zijn fans te verrassen met nieuwe vormen van optredens.

-----

Meet & Greet Upgrade

Maak gebruik van deze kans om de muzikanten na het concert backstage te ontmoeten, op de foto te gaan met Boris Grebenshchikov (vastgelegd door een professionele fotograaf) en een handtekening te ontvangen.

Alle opbrengsten van de verkoop van meet & greet tickets worden gedoneerd aan goede doelen die kinderziekenhuizen in Oekraïne ondersteunen.

Opgelet! Een meet & greet ticket is geen concertticket en kan niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot het concert zelf. Om het concert bij te wonen en daarna backstage toegang te krijgen, dien je zowel een gewoon ticket als een meet & greet ticket te kopen.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief