Assisen Live

De Kotmoord

In deze editie van de theatervoorstelling ‘Assisen Live’ betreed je de assisenzaal voor een nieuw proces. Geheimen en leugens worden ontrafeld door advocaten, rechters en jij, als lid van de jury.

Vanaf april kan je in Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt ‘Assisen Live: De Kotmoord’ volgen. Het gloednieuw assisenproces is doordrenkt met geheimen, intriges en een web van leugens dat langzaam ontrafeld wordt door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als ambitieus lid van de jury. De regie is in handen van niemand minder dan Filip Peeters die deze indrukwekkende cast mag regisseren.

Zo neemt Sien Eggers de rol van voorzitter van het hof op zich, terwijl Carry Goossens de advocaat van de beklaagde Ben Segers voor zijn rekening neemt. Jonas Leemans legt als procureur Carry Goossens het vuur aan de schenen. Leonce Peeters vertolkt de rol van slachtoffer en op de getuigenbank nemen Ini Massez, Nona 't Jolle en An Miller plaats.

Producent James Cooke kijkt alvast uit naar deze samenwerking. “Het feit dat Filip in onze afgeleide fictiereeks al in de huid kroop van advocaat is een absolute meerwaarde. Ik kijk met volle vertrouwen uit naar deze, ondertussen zesde, theaterversie”, aldus Cooke.

Regisseur Filip Peeters beaamt: “Ik sta te springen om met deze mensen hieraan te beginnen, dit is een cadeau voor elke regisseur."

‘Assisen Live’ is een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht. Het wordt voor het publiek een meeslepende avond waarbij zijzelf optreden als volksjury en beslissen over schuld of onschuld.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief