Bezoekers met specifieke noden

Algemeen

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker, kom dan ten laatste 40 minuten voor aanvang van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou de best mogelijke manier verder helpen.

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van personen met specifieke noden. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een concert of show.

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Spreek gerust de vrijwilligers aan bij het binnenkomen van Trixxo Theater Hasselt. Zij begeleiden je graag naar je plaats in de zaal.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. Neem contact op om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen, gelieve dan hierover contact op te nemen.

Rolstoelgebruikers

Er zijn in het Trixxo Theater voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de persoon die hen vergezelt. Deze plaatsen zijn, zoals die van alle andere prijscategorieën, beperkt in aantal. Snel zijn is dus altijd de boodschap. Er is per rolstoelgebruiker plaats voorzien voor één begeleider. Tele Ticket Service gaat met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg (en zeker voor grotere groepen) is dat niét altijd mogelijk.

Parking voor houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden

Er is een voorbehouden parkeerruimte aan de ingang van de zaal voor rolstoelgebruikers. Krijg je graag assistentie bij je verplaatsing van en naar het parkeerterrein, aarzel dan niet om een medewerker aan te spreken. Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Houd dus je EU-parkeerkaart voor mindervaliden, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Ben je tijdelijk minder mobiel?

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep? Neem op voorhand hierover contact op. 

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief